info@walhallab.nl

WALHALLAb – wat doen wij

Meer uitdaging – meer ontwikkeling!

Als jij technisch en/of creatief bent en graag meer uitdagingen aandurft dan school jou kan geven, dan ben je altijd welkom bij WALHALLAb.

Met hulp van heel veel slimme mensen kan je er van alles leren: van lassen tot 3D-design, van kunstwerken maken tot interieurontwerp voor je eigen kamer.

Natuurlijk is het WALHALLAb gewoon de coolste plek voor jongeren met onze beroemde supertosties, onze Chillroom vol muziekinstrumenten waar ook bandjes mogen oefenen, kortom, niks is te gek bij ons.

Dus blijf niet zeggen dat er voor jongeren geen ruk te doen is, nu je weet dat wij er zijn!

Wij zijn vooral GEEN school

Wij zijn gasten die weten wat jongeren willen: vooral GEEN school! Haha! Wat wel dan? Nou, lekker aan de slag met het maken van mooie dingen, samen met anderen of alleen – als je daar aan toe bent.

Het WALHALLAb is de übercoole leer- en werkplaats waar je met coole leraren kan werken aan dingen die op school en thuis bijna nooit kunnen! Wij zijn er trots op dat we een beetje ánders zijn. Dat moeten we wel zijn als je ziet wat we voor je in de aanbieding hebben: een stoere 14e eeuwse Kruittoren en gigagrote maakplaatsen.

Foto: Tim Wengelaar

WALHALLAb Zutphen – even binnenkijken

Geschiedenis

Het begon in de stoere Kruittoren

We begonnen ooit in de stoere Kruittoren van Zutphen. Een toren uit 1328! Natuurlijk is dat nog steeds onze chille chillplek, maar naast de toren hebben we dus het WALHALLAb. Dat is een enorme ruimte waar je van alles kan beleven, maken en leren.  Inmiddels breiden we uit met WALHALLAb’s in andere steden en zelfs buiten Nederland.

Samenwerking

Hoe werken we samen

Ieder WALHALLAb heeft een lokaal sterk team en netwerk. Hierdoor treffen jongeren altijd een diversiteit aan begeleiders en is geen uitdaging te gek. En als het wel te gek wordt, gaan we op zoek naar de expert die we nodig hebben. Je leert veel mensen kennen en komt met een grote variëteit aan kennis en vaardigheden in aanraking. Zo werken we voor onze MDT-projecten samen met maar liefst 300 jongeren en meer dan 25 begeleiders. Lees hier verder over MDT.